Контакти EN
КонтактиEnglish
ЗА НАС
Нашият екип Доброволци
ОБУЧЕНИЕ НА ЕЗДАЧА
Полезна информация Езда за начинаещи Езда за напреднали Майсторски клас Обучителна програма Работа от земя Езда за деца Разходка с кон Преходи Езда без седло Езда без юзда
ОБУЧЕНИЕ НА КОНЯ
Обяздване / Тренировки Грижа за коня Q&A често задавани въпроси
ПАНСИОН ЗА КОНЕ
Пансион за коне
WESTERN
Уестърн езда "Reining" Работа с ласо
Natural horsemanship
Natural horsemanship
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Полезна информация Разходка с кон Преходи Групови посещения за деца Детски рожден ден "Team building" Ваучери за езда Фотосесия с коне Демонстрации TV Продукции
ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

Фотосесия с коне

Има ли нещо по-хубаво от това, да запечатаме незабравимо преживяване, да съхраним изживяна емоция и да запазим жив спомена за едно прикючение? Да споделим с приятелите и близките си, как сме се се забавлявали, а дори и да се посмеем на комични ситуации и физиономии.

Част от съхраняването на тези спомени може да бъде фотосесията с коне, която Ви предлагаме. Може да се възползвате от тази услуга, дори и да сте напълно начинаещи ездачи. Дали ще изберете за фотосесията да сте на манежа или сред природата, е въпрос на Ваше решение.

Представяме Ви кратки визитки на нашите партньори, с които можете да договорите Вашата фотосесия с коне. Не забравяйте, че е задължително да си запишете предварително и час за езда.

Камелия Атанасова

Връзката между човека и животното е невероятна. Тя се появява в момента, в който и двамата усетите, че срещата ви е специална. Нашият фотограф Камелия Атанасова вижда това, което вие не можете. Тя вижда искрата в очите ви при новото предизвикателство, вижда доверието на коня и трепета от връзката ви. Тя вижда здраво стиснатата юзда и плавния такт на копитата. Вижда косите ви, които вятърът развява и пърхащите ноздри на коня. Ездата за вас е приятна тръпка, ново приключение или старо удоволствие, към което отново и отново се връщате. А защо да не бъде и красив спомен, скътан в някой албум или снимка на стената, която с гордост да показвате на внуците си?

За повече информация относно Индивидуална Фотосесия или Подарък, посетете сайта на Камелияа Атанасова.

Надя Рийд

Когато се качиш на кон, ставаш герой от приказка! Връзката между човека и коня са закодирани в днк-то ни... Нещо неопитомено проблясва в очите, една легенда се събужда, когато се докоснем и се превърнем в част от техния свят. За мен е най-голямо удоволствие да улавям точно тези моменти - вашето вълнение, смесено с внезапен изблик на щастие по време на езда и след ездата, в кратка портретна сесия с коня. Едно изживяване, което остава неповторимо, колкото и пъти да го повторите!

Подарете на близък човек, на добър приятел, колега или на себе си един спомен от първата езда или от любимото хоби!

За повече информация посетете сайта ми или се свържете с конна база “Адгор“.

http://www.nadyareid.com

Върни нагоре