Контакти EN
КонтактиEnglish
ЗА НАС
Нашият екип Доброволци
ОБУЧЕНИЕ НА ЕЗДАЧА
Полезна информация Езда за начинаещи Езда за напреднали Майсторски клас Обучителна програма Работа от земя Езда за деца Разходка с кон Преходи Езда без седло Езда без юзда
ОБУЧЕНИЕ НА КОНЯ
Обяздване / Тренировки Грижа за коня Q&A често задавани въпроси
ПАНСИОН ЗА КОНЕ
Пансион за коне
WESTERN
Уестърн езда "Reining" Работа с ласо
Natural horsemanship
Natural horsemanship
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Полезна информация Разходка с кон Преходи Групови посещения за деца Детски рожден ден "Team building" Ваучери за езда Фотосесия с коне Демонстрации TV Продукции
ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

Ваучери

Ако след дълги колебания сте решили да се откажете от непотребните сувенири за подарък, които обикновено събират прах на някоя лъвица, и сте решили да направите интересен подарък, то ваучерът за езда е един добър избор. Дали ще е за любимия човек, за близък приятел или просто за някой, който има празник – няма значение. Да подариш изживяване е нещо, което наистина впечатлява, нещо което оставя траен, а понякога и незабравим спомен.

Конна база Адгор предлага ваучери за подарък, които се договарят индивидуално. Можете да изберете за подарък езда с продължителност по ваше желание – 1, 2, 5 часа, а можете да изберете и комбиниран ваучер за езда и фотосесия.

Подаръчните ваучери са със срок на валидност 2 месеца след покупката им. Задължително е запазването на час за езда и фотосесия най-малко три дни преди деня, в който желаете да ни посетите.

Ваучер за езда и фотосесия може да поръчате на телефоните от сайта ни. Доставката става с куриер като разходите са за сметка на поръчващия. Можете да закупите ваучер и на място в базата или да се договорите за получаването му лично в София.

Върни нагоре