Контакти EN
КонтактиEnglish
ЗА НАС
Нашият екип Доброволци
ОБУЧЕНИЕ НА ЕЗДАЧА
Полезна информация Езда за начинаещи Езда за напреднали Майсторски клас Обучителна програма Работа от земя Езда за деца Разходка с кон Преходи Езда без седло Езда без юзда
ОБУЧЕНИЕ НА КОНЯ
Обяздване / Тренировки Грижа за коня Q&A често задавани въпроси
ПАНСИОН ЗА КОНЕ
Пансион за коне
WESTERN
Уестърн езда "Reining" Работа с ласо
Natural horsemanship
Natural horsemanship
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Полезна информация Разходка с кон Преходи Групови посещения за деца Детски рожден ден "Team building" Ваучери за езда Фотосесия с коне Демонстрации TV Продукции
ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

Филмови и TV Продукции

Ежедневната работа с конете ни, перфектната им натренираност и лекотата на работа с тях, както и привикването им към всякакви плашещи предмети и шумове ги прави изключително подходящи за участия във филмови и телевизионни продукции. Доверието, с което те работят с нас им помага да изпълняват сложни упражнения в неестествена за тях среда, да се чувстват спокойни и уверени в тесни затворени пространства. Конете ни са привикнали към всякаква снимачна техника, прожектори и осветление от всякакъв вид, както и към динамичната обстановка на снимачната площадка. Натрупаният опит през годините и участията на нашите коне и треньори в различни телевизионни, кино и научно–популярни филми, работата им във възстановки, демонстрации и репортажи ни дават пълна увереност в тях.

https://www.youtube.com/watch?v=BF83dh1gkK0

http://bnt.bg/filmi-i-serialii/dokumentalni/in-situ-praistoriya-v-dva-za-ba-sol-i-zlato-2

http://bnt.bg/filmi-i-serialii/dokumentalni/in-situ-praistoriya-v-dva-za-ba-sol-i-zlato

Гордост за нас е оценката от режисьори и продуценти за уменията на екипа и на конете ни. Умения, които пестят снимачно време. Задължително условие при ползване на конете ни за езда от актьори е предварителното взимане на достатъчен брой уроци усвояване на начина за работа с тях.

https://www.youtube.com/watch?v=sjS1R5bxm_Q&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=JqiltJsO4oE

http://bnt.bg/predavanyia/nepoznata-zemya/nepoznata-zemya-koraba-t-na-rez-7-epizod-27-april-2014

На 25.01.215 стартира обновеното предаване Непозната земя с водещ Анна Елазарова и участието на екипа и конете от базата ни.

http://bnt.bg/predavanyia/nepoznata-zemya/nepoznata-zemya-25-yanuari-2015

Върни нагоре