Разходка с кон

Понякога всеки от нас има нужда да се разтовари, да се отпусне, да си подари няколко мига, в които не трябва да прави нищо и нищо не се очаква от него. Една обикновена разходка на добре трениран и спокоен кон в този случай със сигурност ще ви допадне. Разходката на кон е за всеки, от двегодишни деца до възрастни хора. Някой от нашите инструктори ще ви поеме, за да може да се насладите на планинските пейзажи, да почувствате удоволствието от ездата и, ако искате, даже да направите снимки на вас и на вашите приятели. Тези мигове на спокойствие и сливане с коня и природата ще ви заредят за цяла седмица напред с положителни емоции. Разликата между „Разходка на кон” и „Езда за начинаещи / напреднали” е в насладата от ездата, без да го има учебния и тренировъчния елемент.

Така че разходката на кон сред природата е подходяща за всеки:
- и за тези които могат да яздят
- и тези, които се учат да яздят
- и за онези, които даже не желаят да се учат да яздят, а просто имат нужда да се разтоварят от ежедневието. Трябва само да кажете на инструктора и той ще ви поведе на една приказна разходка и ще остави тренировките настрана.

А, ако ви хареса разходката и решите да се научите да яздите самостоятелно, нашият екип с радост ще посрещне и осъществи и това ваше желание, ще ви помогне това да се осъществи. („Езда за начинаещи“) Разбира се необходими са няколко уточнения. Свободно яздещите напреднали ездачи не могат да си позволят съвсем да забравят отговорността си за поведението на животното, върху което са. Освен ако не искат инструкторът да поеме управлението на коня им.

В конната база предлагаме токи за езда и насърчаваме хората да ги използват.

Return to Top