Фотосесия с коне

Има ли нещо по-хубаво от това, да запечатаме незабравимо преживяване, да съхраним изживяна емоция и да запазим жив спомена за едно прикючение? Да споделим с приятелите и близките си, как сме се се забавлявали, а дори и да се посмеем на комични ситуации и физиономии.

Част от съхраняването на тези спомени може да бъде фотосесията с коне, която Ви предлагаме. Може да се възползвате от тази услуга, дори и да сте напълно начинаещи ездачи. Дали ще изберете за фотосесията да сте на манежа или сред природата, е въпрос на Ваше решение.

Представяме Ви кратки визитки на нашите партньори, с които можете да договорите Вашата фотосесия с коне. Не забравяйте, че е задължително да си запишете предварително и час за езда.

Надя Рийд

Когато се качиш на кон, ставаш герой от приказка! Връзката между човека и коня са закодирани в днк-то ни... Нещо неопитомено проблясва в очите, една легенда се събужда, когато се докоснем и се превърнем в част от техния свят. За мен е най-голямо удоволствие да улавям точно тези моменти - вашето вълнение, смесено с внезапен изблик на щастие по време на езда и след ездата, в кратка портретна сесия с коня. Едно изживяване, което остава неповторимо, колкото и пъти да го повторите!

Подарете на близък човек, на добър приятел, колега или на себе си един спомен от първата езда или от любимото хоби!

За повече информация посетете сайта ми или се свържете с конна база “Адгор“.

http://www.nadyareid.com

Return to Top