Контакти EN
КонтактиEnglish
ЗА НАС
Нашият екип Доброволци
ОБУЧЕНИЕ НА ЕЗДАЧА
Полезна информация Езда за начинаещи Езда за напреднали Майсторски клас Обучителна програма Работа от земя Езда за деца Разходка с кон Преходи Езда без седло Езда без юзда
ОБУЧЕНИЕ НА КОНЯ
Обяздване / Тренировки Грижа за коня Q&A често задавани въпроси
ПАНСИОН ЗА КОНЕ
Пансион за коне
WESTERN
Уестърн езда "Reining" Работа с ласо
Natural horsemanship
Natural horsemanship
КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Полезна информация Разходка с кон Преходи Групови посещения за деца Детски рожден ден "Team building" Ваучери за езда Фотосесия с коне Демонстрации TV Продукции
ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

Детски рожден ден

Спомняте ли си безгрижните дни на нашето детство, игрите на „стражари и апаши”, „жмичка” и прибирането в късните летни вечери, без родителите ни да са притеснени? Да, тези времена са отдавна отминали и няма нищо лошо в това. Всяко време си има и хубавите и лошите страни.

Но какво пречи, макар и за кратко да извадим децата от моловете, да ги вдигнем от столовете пред компютрите и да им покажем частица от нашето детство? И ако сте решили, че за празника на вашето дете си струва да го запознаете с един различен свят, да отворите сърцето му за любовта към природата, то може би сте на правилното място.

Да прекара с приятелите си един следобед, а защо не и цял ден, волни на поляните около базата, да се запознаят с тези прекрасни животни – конете и да пояздят е може би нещо, което ще хареса на вашето дете.

Освен езда, при нас има още много начини за забавление. Свържете се с нас, за да уточним вашите желания и какво би допаднало най-много дете ви и неговите приятели.

Върни нагоре